Make Up

Make Up

Het kiezen van make-up is heel persoonlijk, net als het kiezen van kleding. Het moet bij u passen en u moet zich er prettig bij voelen; elk gezicht is uniek.

Niet iedereen is goed in het kiezen van de juiste make-up of vindt het leuk om hier tijd aan te besteden. Als u zich hierin herkent, dan is een persoonlijk make-up advies interessant voor u. Wanneer de schoonheidsspecialiste u opmaakt, houdt zij rekening met de contouren van uw gezicht, uw huidkleur en uiteraard met uw smaak en voorkeuren.

Dag Make-Up

Dag make-up geeft je een natuurlijke en harmonieuze uitstraling. De meeste vrouwen brengen zelf iedere ochtend hun dag make-up aan. Soms is er goede reden om dag make-up door iemand anders aan te laten brengen.
Op dagen waarop u net dat beetje extra wilt of nodig hebt! Denk aan een sollicitatiegesprek, presentatie, een belangrijke afspraak of bijvoorbeeld een receptie.:

Ook zijn er dames die na een behandeling niet zonder make-up over straat willen en als extraatje na een behandeling, zich door ons laten opmaken. Verwen jezelf en probeer het een keer uit.

Avond Make-Up

De show stelen tijdens een avondje uit?

Laat  eens een prachtige avond-make-up aanbrengen voor die bijzondere gelegenheid of feestje.

Een avond make-up wordt over het algemeen iets zwaarder aangebracht dan de dag make-up. De foundation is er speciaal voor geschikt om de hele (feest)avond perfect te zitten. De oog make-up is meestal iets nadrukkelijker dan bij de dag make-up. Als ik u opmaak dan houdt ik rekening met de contouren van uw gezicht, uw huidkleur en uiteraard met uw smaak en voorkeuren.

Bruidsmake Up

Omdat je op je trouwdag het stralende middelpunt bent, is het van groot belang dat je huid extra goed verzorgd wordt in de periode tot aan de bruiloft.
De make-up komt ook beter tot zijn recht als de huid in goede conditie verkeert.

Na goed overleg wat precies de wensen zijn van de bruid plannen we ongeveer een week voor de trouwdatum heerlijk een gezichtsbehandeling die je huid doet stralen! Uiteraard worden tijdens deze behandeling ook je wenkbrauwen netjes in vorm geëpileerd. Ook moet er een afspraak gepland worden voor de proef make-up. Dit wordt meestal een paar weken van te voren gedaan zodat we op de dag zelf niet voor verrassingen komen te staan.

Dit Bruidsarrangement Bedraagt € 115- En Bevat De Het Volgende:

  • Gezichtsbehandeling incl. Oppervlakte -en diepte reiniging, epileren wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, voedend masker en afsluitende verzorging. De behandeling kan worden uitgebreid met een ontspannende gezichtsmassage, decollettemasker, verven van wimpers of wenkbrauwen en/of verwijderen van ontsierende haartjes.
  • Proefmake-up
  • Bruidsmake-up

Wilt u deze behandeling boeken of meer informatie?

Tarieven

Make Up

€ 25,00

Bruidsmake Up incl. proefmake Up

€ 65,00